OBJEDNÁVKY UZAVŘENÉ. KAPACITA NAPLNĚNA.

Podmínky ochrany osobních údajů

Ochrana osobních údajů

 

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR“) je:

Estampada s.r.o.

IČO: 108 27 366

Sídlo: Kralupská 2457, 250 01 Brandýs nad Labem

Email: info@estampada.cz

Telefon: +420773134377

 

2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, IČO, fakturační adresa, dodací adresa, telefonní číslo a email (dále společně vše jen jako „osobní údaje“).

Správce získává výše uvedené osobní údaje o dotyčné osobě (kupujícím) výhradně prostřednictvím formuláře, který je zobrazen na této webové stránce internetového obchodu (www.estampada.cz).

Dotčená osoba poskytuje správci uvedené osobní údaje dobrovolně, bez nátlaku a vynucování si ze strany správce.
Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

3. Souhlas je udělován kupujícím dobrovolně na dobu neurčitou. Souhlas může být kdykoli ze strany kupujícího písemně odvolán, a to zasláním odvolání kupujícím uděleného souhlasu se zpracováním osobních údajů elektronicky: info@estampada.cz.

 

4. Osobní údaje o dotčených osobách jsou zpracovávané za účelem vyřizování objednávek, odesílání newsletterů a doručování objednaného zboží dotčeným osobám (i prostřednictvím pošty nebo přepravních společností), které si tento objednali v internetovém obchodě provozovatele a to pouze po dobu nezbytně nutnou k plnění účelu zpracování osobních údajů.

 

Osobní údaje pro Správce zpracovávají také zpracovatelé:

Dopravce: General Logistics Systems Czech republic s.r.o., Průmyslová 5619/1, 586 01 Jihlava, Česká republika

                 Zásilkovna s.r.o., Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9, Česká republika

                 Poskytovatel služby Barion, provozované společností Barion Payment Inc, Budapešť, Maďarsko, registrační číslo                                       společnosti: 01-10-048552.

 

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 · Zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení.

 · Vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce.

 · Požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává.

 · Vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování.

 · Požadovat výmaz těchto osobních údajů, výmaz provede správce, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce.

 · Požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů.

 · Právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR:

 · Na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich     osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením.

 · Podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

6. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

 

S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

 

Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 5.5.2021

 

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné