Nová kolekce SERENATA k objednání již tuto neděli (16.6.) od 20:00. Nezapomeňte také na kategorii BASIC KOUSKY s dobou výroby a dodání do 5–7 pracovních dní.

Zásady zpracování osobních údajů

 

Správce osobních údajů:

Estampada s.r.o.

IČ: 10827366

sídlo: Kralupská 2457, 250 01 Brandýs nad Labem – Stará Boleslav

zápis ve VŘ: obchodní rejstřík, Městský soud v Praze, sp. zn. C 349112

 

Jsme provozovatelem e-shopu zabývajícím se prodejem oděvů („prodej“). Při prodeji zboží a Vaší návštěvě našich webových stránek zpracováváme Vaše osobní údaje. Vaše osobní údaje chráníme a nakládáme s nimi vždy podle platných právních předpisů.

 

V našich zásadách zpracování osobních údajů Vám níže vysvětlíme:

  • jaké osobní údaje shromažďujeme,
  • proč to děláme,
  • jak s nimi nakládáme,
  • jak a kde je získáváme,
  • komu je poskytujeme,
  • jaká máte práva.

 

Tyto zásady zpracování osobních údajů se použijí, pokud

  • Vám prodáváme naše zboží,
  • spolu budeme komunikovat (telefonovat si, psát si e-maily jiné elektronické zprávy, komunikovat přes online chat nebo pokud vyplníte formulář na webuestampada.cz),
  • navštívíte web estampada.cz

 

Proč zpracováváme Vaše osobní údaje?

  • plníme smlouvu, kterou jsme spolu uzavřeli – prodáváme Vám naše zboží („smlouva“)
  • komunikujeme spolu, odpovídáme na Vaše dotazy („komunikace“)
  • marketingové účely – zasílání newsletteru a obchodních sdělení („marketing“)
  • chráníme svůj oprávněný zájem („oprávněný zájem“)
  • plníme právní povinnosti („právní povinnosti“)
  • navštěvujete naše webové stránky („webové stránky“)

 

Jaké osobní údaje zpracováváme a kdy je zpracováváme?

  • jméno a příjmení – smlouva, komunikace, marketing, oprávněný zájem, právní povinnosti
  • e-mail – smlouva, komunikace, marketing, oprávněný zájem, právní povinnosti
  • telefon – smlouva, komunikace, oprávněný zájem, právní povinnosti
  • fakturační údaje (IČO, DIČ) – smlouva, komunikace, oprávněný zájem, právní povinnosti
  • adresa – smlouva, komunikace, oprávněný zájem, právní povinnosti
  • datum narození – smlouva, komunikace, právní povinnosti
  • číslo bankovního účtu a jiné transakční údaje – smlouva, oprávněný zájem, právní povinnosti
  • číslo objednávky – smlouva, oprávněný zájem, právní povinnosti
  • další informace, které mi poskytnete – smlouva, oprávněný zájem, právní povinnosti
  • informace o procházení webu (cookies, IP adresa) – webové stránky, marketing

Jak dlouho osobní údaje ukládáme?

Osobní údaje zpracováváme pouze po dobu, která je stanovena v právních předpisech či po nezbytnou dobu vzhledem k účelům jejich zpracování. 

Doba zpracování záleží na důvodu, proč Vaše osobní údaje zpracováváme:

  • smlouva, objednávka – 10 let od skončení smlouvy
  • komunikace – do okamžiku, než komunikace skončí
  • marketing – dokud máme Váš souhlas
  • oprávněný zájem – to je různé a řídíme se při tom právními předpisy, obecně jsou to 3 roky
  • právní povinnosti – to je různé a řídíme se při tom právními předpisy

 

Kdy Vaše údaje zpracováváme na základě Vašeho souhlasu?

Pokud od nás dostáváte newsletter nebo jiná obchodní sdělení a nikdy předtím jste nebyli naším klientem, pak Vaše osobní údaje zpracováváme na základě Vašeho souhlasu. Tento souhlas můžete kdykoliv odvolat – kliknutím na odhlášení v e-mailu, který jste dostali, anebo zasláním e-mailu na naši e-mailovou adresu.

 

S kým osobní údaje sdílíme?

Vaše osobní údaje používáme pouze pro výše uvedené účely. Ne vše, však dokážeme zvládnout sami. Proto někdy musíme v nezbytném rozsahu osobní údaje sdílet s někým, kdo nám s různými technickými věcmi pomáhá.

  • Pro fungování e-shopu a zpracování objednávek využíváme službu shoptet provozovanou Shoptet, a.s., IČ: 28935675, sídlem Dvořeckého 628/8, 169 00 Praha 6, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze pod sp. zn. B 25395.
  • Pro provoz e-mailu a zasílání newsletterů využíváme službu Leadhub provozovanou Shoptet, a.s., IČ: 28935675, sídlem Dvořeckého 628/8, 169 00 Praha 6, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze pod sp. zn. B 25395 .
  • Pro provoz e-mailu a zasílání newsletterů využíváme službu mailchimp provozovanou společností The Rocket Science Group, LLC, sídlem 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 Spojené státy americké.
  • Pro online platby využíváme službu Barion poskytovanou společností Barion Payment Inc., sídlem H-1117, Budapešť, Irinyi József utca 4-20. 2 emelet, Maďarsko.
  • Pro sledování návštěvnosti webu využíváme službu Google Analytics provozovanou společností Google Ireland Limited, se sídlem v Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irská republika, zapsaná pod identifikačním číslem 368047.
  • Pro odesílání objednávek používáme službu Zásilkovna provozovanou společností Zásilkovna s.r.o., IČ: 28408306, sídlem Českomoravská 2408/1a, 190 00 Praha 9, Libeň, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 139387
  • Pro odesílání objednávek používáme službu Packeta provozovanou společností Packeta Slovakia s.r.o., IČ: 48136999, sídlem Kopčianska 3338/82A, 851 01 Bratislava, Slovenská republika, zapsaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: s.r.o., vložka:105158/B
  • Pro odesílání objednávek dále používáme službu GLS provozovanou společností General Logistics Systems Czech Republicm s.r.o. IČ: 26087961, sídlem Průmyslová 5619/1, 586 01 Jihlava, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn. C 66184
  • Pro komunikaci s klienty formou online chatu používáme službu Smartsupp poskytovanou společností Smartsupp.com s.r.o., IČ: 03668681, sídlem šumavská 31, 602 00 Brno, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně pod sp. zn. C 86206
  • Účetnictví nám zpracovává My Value Officer s.r.o., IČ: 08525595, sídlem Rybná 716/24, 110 00 Praha – Staré Město, zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze pod sp. zn. C 320413
  • V zákonem stanovených případech jsme povinni některé osobní údaje předat např. orgánům činným v trestním řízení, soudům či dalším orgánům veřejné moci.

 

Jaká máte ohledně svých osobních údajů práva?

  • právo na přístup – pokud chcete vědět, zda zpracováváme Vaše osobní údaje, můžete se nás zeptat a získat k nim přístup.
  • právo na opravu nepřesných a doplnění neúplných – pokud si myslíte, že o Vás zpracováváme nepřesné nebo neúplné osobní údaje, můžete nás požádat o jejich opravu a doplnění.
  • právo na výmaz – pokud nás požádáte, smažeme osobní údaje, které již nejsou potřebné, jsou protiprávní, nemáme důvody pro jejich zpracování nebo již nemáme zákonnou povinnost k jejich zpracování.
  • právo na omezení zpracování – pokud nás požádáte o omezení zpracování, tak Vaše osobní údaje znepřístupníme, dočasně odstraníme nebo uchováme nebo provedeme jiné úkony zpracování.
  • právo na přenositelnost – pokud nás požádáte, předáme Vaše osobní údaje třetím subjektům. Vaší žádosti nevyhovíme, pokud by byly nepříznivě dotčeny práva a svobody jiných osob.
  • právo vznést námitku – pokud vznesete námitku proti zpracování osobních údajů a my neprokážeme závažný oprávněný důvod zpracování, který převažuje nad Vašimi právy a svobodami, musíme zpracování bezodkladně ukončit.
  • právo na stížnost – pokud budete nespokojeni se zpracováním osobních údajů, můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tato práva ale můžete vykonávat jen v souladu s právními předpisy.

 

Cookies

Na našich stránkách používáme cookies. Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají během prohlížení našich webových stránek do Vašeho prohlížeče. Soubory cookies umožňují snadnější využití našich webových stránek a přizpůsobují jejich obsah Vašim preferencím a potřebám.

 

K užití cookies, které jsou nezbytné pro správné a bezpečné fungování našich webových stránek, nepotřebujeme Váš souhlas. K užití všech ostatních volitelných cookies je nutný Váš souhlas, který udělíte zakliknutím konkrétního druhu cookies. Svůj souhlas s užíváním cookies můžete kdykoliv na našich webových stránkách změnit nebo odvolat.

 

Na našich stránkách používáme tyto cookies:

Nutné cookies

Tyto cookies jsou nezbytné pro správné a bezpečné fungování našich webových stránek. K jejich užívání nepotřebujeme Váš souhlas.

Analytické cookies

Tyto cookies nám umožňují sledovat a porozumět, jak užíváte naše webové stránky.

Marketingové cookies

Tyto cookies nám umožňují efektivnější cílení reklamy a její personalizaci podle Vašich preferencí. Tyto textové soubory usnadňují fungování našich webových stránek a pomáhají vyhodnocovat chování jejich návštěvníků.

 

Co ještě potřebujete vědět?

Pokud máte ke zpracování a ochraně Vašich osobních údajů jakékoli otázky, napište nám na e-mail info@estampada.cz

 

Na zpracování a ochranu Vašich osobních údajů dohlíží Úřad pro ochranu osobních údajů, pokud by se Vám cokoliv nezdálo, můžete se na něj obrátit a podat stížnost či jiný podnět: www.uoou.cz.

 

V Praze dne 1. 3. 2023.

 

Estampada s.r.o.

Ing. Ivana Krajčoviechová

jednatelka